Sobota 13. 04. 2024 20:03:00 | Meniny má Aleš

Policajti zadržali 17-ročného mladíka, ktorý bol podozrivý z krádeže, vďaka služobnému psovi

V stredu, 24. mája, v skorých ranných hodinách bol krátko po krádeži zadržaný podozrivý 17-ročný mladý muž, ktorý sa mal vlámať do predajne potravín v obci Zborov nad Bystricou, okres Čadca. Informuje o tom žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. FOTO: Polícia SR

Radka Kostánová|25. máj 2023|14:50:48

„Podozrivý muž mal poškodiť sklenenú výplň dverí, vojsť do predajne a odcudziť rôzny tovar v hodnote 951,- eur. Poškodením spôsobil škodu vo výške 350,- eur. Z predajne sa dal podozrivý muž na útek. Na miesto boli vyslané policajné hliadky aj so služobným psom. Pes Skrat – Polícia Slovakia zachytil pachovú stopu a po necelom kilometri prenasledovania v sťaženom teréne podozrivého označil vyštekaním. Následne policajti muža zadržali a predviedli ho na policajný útvar. Šetrením bolo zistené, že v ten istý deň sa pokúsil vlámať aj do inej predajne potravín v rovnakej obci,“ priblížila prípad Kremeňová.

Ďalej dodáva, že poverený príslušník z Obvodného oddelenia Policajného zboru Krásno nad Kysucou 17-ročného Jozefa z Čadce obvinil z prečinu krádeže v štádiu pokusu a z pokračovacieho prečinu krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. Zároveň bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Avšak, ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

01.jpg


Súvisiaci článok
55-ročný vodič nafúkal takmer dve promile a skončil s autom v priekope
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť