Štvrtok 25. 04. 2024 05:40:24 | Meniny má Marek

55-ročný vodič nafúkal takmer dve promile a skončil s autom v priekope

Starší 55-ročný vodič z Čadce čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Policajti mu namerali 0.90 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,87 promile. ILUSTRAČNÉ FOTO: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Radka Kostánová|25. máj 2023|12:45:39

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 55-ročného muža z Čadce. Informovala o tom hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová.

„Tento muž mal v utorok 23. mája 2023 viesť v meste Turzovka osobné motorové vozidlo zn. VW Sharan, kde s vozidlom pri prechádzaní priameho úseku cesty zišiel vpravo do telesa priekopy, kde s vozidlom uviazol. Policajnou hliadkou bol následne kontrolovaný,“ priblížila.

Na záver hovorkyňa dodala, že obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.


Súvisiaci článok
Škodu po požiari rodinného domu v obci Nová Bystrica odhadli na 50 000 eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť