Utorok 17. 09. 2024 22:21:37 | Meniny má Olympia

POP Akadémia pozýva na najkrajší benefičný program s názvom #RozpravkovaCesta

POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj pozýva všetkých milovníkov rozprávok na dobrodružné a jedinečné podujatie s názvom #RozpravkovaCesta, ktoré sa uskutoční v Martine, v Žiline a v Bratislave. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|27. máj 2023|08:00:01

Po podujatí #VianocnaCesta, pozýva POP Akadémia na jeden z ich najkrajších benefičných programov #RozpravkovaCesta. Predstavia sa tam rôzne rozprávkové bytosti a zistíte ich pôvod. Cieľom tohto programu je vyzbierať čo najviac finančných darov pre projekt #KnihyPreZazracneDeti (knižnice umiestnené v čakárňach na detských oddeleniach v nemocniciach).

„Vysvetlíme a ukážeme si okrem Snehulienky aj na rôznych iných rozprávkach ich pôvod a význam. Poznáte pôvod napríklad Perníkovej chalúpky, alebo z kadiaľ sa nabrali jednorožce, či čo to vám porozpráva o slovanských rozprávkach aj potulný rozprávkár Slovien Miroslav. No a bez Harryho Pottera by to nebolo to práve vončo, takže pre veľkáčov majú pripravený test vedomostí o tomto najväčšom príbehu o čarodejníkoch, priamo bytosti z tohto príbehu. Tí najlepší budú aj patrične odmenení,“ priblížili organizátori podujatia na Facebooku.

#RozpravkovaCesta v Martine sa uskutoční v piatok, 2. júna, na Jazierku Košúty pri Hrádku v Martine,

#RozpravkovaCesta v Žiline sa uskutoční v sobotu, 3. júna, v Lesoparku v Žiline,

#RozpravkovaCesta v Bratislave sa uskutoční v nedeľu, 4. júna, v Horskom parku v Bratislave.

„#Dakujeme všetkým, ktorí nám pomáhajú alebo ešte chcú pomáhať tvoriť tento program pre deti a ich rodičov. Každá pomoc sa počíta. Zoberte si so sebou masky a hlavne POKORU pred detským vnímaním sveta a tú úprimnú detskú radosť v duši. teší sa na vás #POPakademia,“ dodali organizátori.

Ak chcete podporiť peknú myšlienku, rozhodne príďte.

347234132_264941125986554_5374939566065886843_n.jpg FOTO: Facebook/POP Akadémia - Pokora Odvaha Pokoj


Súvisiaci článok
POP Akadémia pozýva na benefičný program s názvom #VianocnaCesta
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť