Sobota 20. 04. 2024 15:46:34 | Meniny má Marcel

Plavci z Dolného Kubína si z hornoturčianskeho akvatlonu odviezli päť pódiových umiestnení

V nedeľu, 21. mája, sa konal 13. ročník hornoturčianskeho akvatlonu. Dolný Kubín reprezentovalo 14 pretekárov, pričom domov si odviezli 5 pódiových umiestnení. Najmladší pretekári z Mestského plaveckého klubu, Eliška Šišková a D'angel Ondrík, postupne všetkých presviedčajú, že naozaj patria medzi nádeje triatlonu. Svojím výkonom si zaručili prvé miesta. Informovala o tom za MPK DK Zuzana Katreniaková. FOTO: Mestský plavecký klub Dolný Kubín

Radka Kostánová|25. máj 2023|19:00:52

Hornoturčiansky Akvatlon Eliška Šišková úplne ovládla. Vo svojej kategórii Nádeje B, nenašla premožiteľa ani z radov chlapcov. Avšak, zahanbiť sa nedala ani Lea Troupová, ktorá svoju snahu pretavila do výborného piateho miesta a Stela Gallová sa umiestnila na 9. mieste, obidve dievčatá patria medzi začiatočníčky v pretekaní.

1.miesto Eliška.jpg 1.miesto Eliška

„V kategórii Nádeje A, nás zastupovali tri dievčatá, ktoré taktiež patria medzi začiatočníčky v rámci pretekov. Najlepšie sa umiestnila Natália Slosarčíková na 13.mieste, nasledovala Nikola Dubovská na 14. mieste a Miriama Lešňovská na 17.mieste. Mladšie žiačky Karolína Kvašňovská a Viktória Maceková svoj voľný čas medzi plaveckými pretekmi taktiež využili pretekom v rámci triatlonovej únie a umiestnili sa Karolína na 10.mieste a Viktória na 12. mieste,“ doplnila Katreniaková.

1.miesto Linda.jpg 1.miesto Linda

1.miesto DAngel.jpg 1.miesto D'angel

Dobré správny uzatvorila s tým, že starší žiaci mali ďalšie dve pódiové umiestnenia. Linda Urbanová, mladučká reprezentantka opätovne ukázala, že je ťažké ju prekonať, a stala sa víťazkou tejto kategórie. Daniel Ondrík, ktorý sa postupne vďaka tréningovej snahe začína umiestňovať na popredných miestach, z Turca odchádzal s druhým miestom. Daniela Ondríkova sa umiestnila na 6.mieste a Sofia Legemzová ako desiata. Víťazné ťaženie pre MPK DK ukončila Katarína Mikulová mladšia, ktorá sa stala víťazkou kategórie žien.

MPKDK2.jpg


Súvisiaci článok
Žiaci z Dolného Kubína si z Duatlonu v Pezinku odniesli pódiové umiestnenia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť