Štvrtok 19. 09. 2024 01:02:04 | Meniny má Konštantín

Respect Everyone! Na trailoch a aj mimo nich si zaslúži rešpekt každý (VIDEO)

Projekt OKOEVERYWHERE postupne okolo seba vytvára širokú komunitu bikerov, o čom svedčí aj profesionálny mtb enduro tím, ktorý patrí k tvorcom prvých legálnych tratí v okolí Žiliny - Žilina OKO Trails. Jazdci tímu OKOEVERYWHERE RACING budú počas tohtoročnej pretekovej sezóny obliekať dres s výnimočným vzhľadom, ktorý reaguje na negatívne nálady a nedávne tragické udalosti v našej spoločnosti. Foto a video: OKOEVERYWHERE

Juliana Krčulová|16. máj 2023|18:40:02


Súvisiaci článok
Martinčan Samuel Hlavaj má za sebou vydarenú a mimoriadne náročnú premiéru na MS
Čítajte viac >

Projekt OKOEVERYWHERE patrí medzi najväčšie slovenské projekty v horskej cyklistike. Postupne okolo seba vytvára širokú komunitu bikerov, o čom svedčí aj profesionálny mtb enduro tím, ktorý patrí k tvorcom prvých legálnych tratí v okolí Žiliny - Žilina OKO Trails. O správny chod projektu sa stará bývalý profesionálny cestný cyklista Michael Kolář a jeho pravá ruka, Natália Šoltésová.

OKOEVERYWHERE sa mladým nádejným jazdcom a bikerom, ktorí sa chcú cieľavedome rozvíjať, venuje aj v samostatnom Development teame. Práve jazdci tohto tímu budú počas tohtoročnej pretekovej sezóny obliekať dres s výnimočným vzhľadom.

2D94DFF4-1245-4613-BF79-C276BFC5F0CC.jpeg

„Minimalistický dizajn dresu reaguje na negatívne nálady a nedávne tragické udalosti v našej spoločnosti. Nenásilným a vkusným spôsobom apeluje k vzájomnému rešpektu a porozumeniu nielen medzi bikermi. Podoba nového dresu je tiež inšpirovaná otvorenosťou samotnej mtb enduro disciplíny, kde na rovnakých tratiach spolu súťažia špičkoví jazdci, víkendoví nadšenci, mladé talenty, ale aj zrelšie ročníky. Na pretekoch často panuje prajná kamarátska atmosféra a jazdci spoločne súperia jedine s časom,“ uviedli zástupcovia projektu OKOEVERYWHERE, Michael Kolář a Natália Šoltésová.

Projekt OKOEVERYWHERE už od svojich začiatkov podporuje mladé slovenské talenty a snaží sa im otvoriť dvere do sveta profesionálnej horskej cyklistiky. Hlavným dlhodobým cieľom je podľa Kolářa a Šoltésovej vychovať budúcich jazdcov svetovej série EDR - najprestížnejšieho šampionátu v disciplíne enduro, ktorý práve tento rok prešiel pod hlavičku Medzinárodnej cyklistickej únie - UCI.


Súvisiaci článok
Simona Kuchyňková z tímu OKOEVERYWHERE RACING vyhrala zjazdové preteky v Koutech nad Desnou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť