Streda 16. 10. 2024 15:44:34 | Meniny má Vladimíra

Neznámi vandali poškodili na žilinskom sídlisku Solinky ďalšie vozidlá. Polícia po páchateľoch intenzívne pátra

V našom minulom článku sme vás informovali o neznámom vandalovi, ktorý rozbil na zaparkovanom Hyundai i30 na žilinskom sídlisku Solinky zadné okno. Začiatkom tohto týždňa upozornili obyvatelia na ďalšie výtržnosti neznámych vandalov. Polícia po páchateľoch skutkov vykonáva intenzívne pátranie. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|21. apríl 2023|08:30:03


Súvisiaci článok
Neznámy výtržník sa na žilinskom sídlisku Solinky pokúšal o ďalšie vlámanie
Čítajte viac >

V našom minulom článku sme vás informovali o neznámom vandalovi, ktorý rozbil na zaparkovanom Hyundai i30 na žilinskom sídlisku Solinky zadné okno. Incident sa podľa slov majiteľa poškodeného vozidla odohral v noci zo stredy 15. na štvrtok 16. marca na ulici Borová 15. Začiatkom tohto týždňa upozornili obyvatelia žilinského sídliska na ďalšie výtržnosti neznámych vandalov.

Vlado Magerčák.jpg Foto: Facebook / Vlado Magerčák

„Dnes som si našiel rozbité svetlá na aute. Parkoval som na ul. Limbovej. Nemáte niekto podobnú skúsenosť, prípadne informácie?“ zaujímal sa v pondelok 17. apríla vo Facebookovej skupine sídliska Andrej. S podobnou skúsenosťou sa pridala aj Žilinčanka Michaela:

Andrej Gerba.jpg Foto: Facebook / Andrej Gerba

„Ja som si našla okno,“ uviedla vo svojom komentári a priblížila, že svoje auto parkovala na ulici Borová.

Mišička Migelitta Ryčeková.jpg Foto: Facebook / Mišička Migelitta Ryčeková

Naša redakcia sa obrátila na Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline s otázkou, či uvedené výtržnosti polícia registruje a v akom štádiu je aktuálne vyšetrovanie týchto prípadov:

„Na Obvodnom oddelení Policajného zboru Žilina – západ sme v oboch prípadoch prijali oznámenie. V súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom objasnenia skutku a rozhodnutia v zmysle zákona. Po páchateľoch skutkov vykonávame intenzívne pátranie,“ uviedla pre našu redakciu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.


Súvisiaci článok
Neznámy vandal vyčíňal na žilinskom sídlisku Solinky. Na Hyundai rozbil zadné sklo
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť