Streda 24. 04. 2024 13:50:58 | Meniny má Juraj

Týždenný horoskop: Jedno znamenie môže zažiť prekvapivý koniec roka

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Nicole Michalou na Pexels.com

Radka Kostánová|26. december 2022|07:45:05

Baran

Na Barana tento týždeň môže doľahnúť kríza z končiaceho sa roka. Nemal by však prepadať smutným myšlienkam, ale vyraziť niekam do spoločnosti. Ak jeho zlú náladu zapríčiní rodina, mal by to vyriešiť rozhovorom.

Býk

Býka čakajú počas nasledujúcich dní ťažké úlohy. Mala by ho dopredu posúvať jeho húževnatosť, ktorú v sebe objavil len nedávno. S odhodlaním a radosťou zvládne oveľa viac, než by si bol myslel.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov sa tento týždeň nebude cítiť dobre. Pomôcť mu môže to, keď si naordinuje viac oddychu a menej práce. Mal by sa zamerať na krajšie veci zo svojho života a nemyslieť na veci, ktoré sa mu tento rok nepodarili.

Rak

Rak by mal počas posledných dní v roku obmedziť mastné jedlá, aby zbytočne nezaťažoval žalúdok a trávenie. Ak by mu prišlo zle, postačí pár minút na čerstvom vzduchu a veľa zeleniny. Do nového roka nech vstúpi zdravý.

Lev

Lev sa posledné dni v roku nemusí vyhýbať návštevám. Je spoločenské znamenie a presne priatelia sú tí, ktorých potrebuje okolo seba. V poslednom čase zabúdal, aký poklad je mať dobrých priateľov, preto si to môže návštevami pripomenúť.

Panna

Pokiaľ je človek v znamení Panny zadaný, mal by svojmu partnerovi prejavovať viac lásky. Keď ju totiž dostáva, je na mieste ju aj vracať. Keď je single, môže sa tešiť na to, že mu stará známosť otvorí dvere do nového sveta. Čo to bude?

pexels-olia-danilevich-6032978.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: olia danilevich na Pexels.com

Váhy

Aj keď sa človek v znamení Váhy vo financiách vyzná, nemal by teraz riskovať. Vyzerá to tak, že krok by mu nevyšiel a mohol by prísť o všetky úspory. Radšej nech sa zameria na nehmotné zážitky, ktoré potešia jeho dušu. Výlet s rodinou je to pravé.

Škorpión

Škorpión je to znamenie, ktoré prežije prekvapivý záver roka. Zistí niečo, čo ho príjemne poteší. Je len na ňom, či túto situáciu, ktorá mu príde do života, využije alebo nie. Sám si je strojcom šťastia a nič nie je dôležitejšie, než to, aby bol Škorpión spokojný.

Strelec

Strelec by sa mal tento týždeň ku všetkým správať ústretovo. Hovorí sa, že múdrejší ustúpi a jeho čakajú tieto dni hádky. Pokiaľ nechce do nového roka vstupovať s negatívnou energiou, mal by s každým udržiavať prímerie.

Kozorožec

Na druhej strane, Kozorožec by sa mal zamerať na svoj životný štýl. Počas posledných dní sedel doma a užíval si čas s rodinou. Je na čase vyraziť za dobrodružstvom, ktoré mu otvorí dvere do nového roka a motivuje k tomu, aby dosahoval lepšie výsledky v práci.

Vodnár

Vodnár by mal tento týždeň robiť iba toľko, koľko bude vládať. Nemusí na seba brať extrémne veľa práce, pretože by mohol nastať katastrofický scenár. Ak bude mať chuť na odpočinok, nech si ho pokojne dopraje.

Ryby

Posledné dni v roku budú však kľúčové aj pre človek v znamení Ryby. Mal by zavolať všetkým priateľom, aby vedeli, že na nich nezabudol a potešiť ich milým komplimentom. Jeho partner bude šťastný a ničím ho nevyvedie z miery, prežijú spolu pokojné dni.


Súvisiaci článok
Horoskop na december: Aký bude váš posledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť