Nedeľa 28. 04. 2024 02:12:47 | Meniny má Jarmila

Vodič svojou jazdou zo strany na stranu upútal pozornosť policajnej hliadky v Stankovanoch

Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí päťdesiatročný muž z okresu Ružomberok. Obvinený muž mal podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej v pondelok 26. septembra 2022 v ranných hodinách viesť po ceste prvej triedy v obci Stankovany, miestna časť Rojkov, okres Ružomberok osobné motorové vozidlo značky Suzuki. Foto: ilustračné / Jcomp na Freepik.com

Juliana Krčulová|28. september 2022|09:00:07


Súvisiaci článok
Poľovníci z Vrútok vyzývajú majiteľov zatúlaných psov k väčšej zodpovednosti
Čítajte viac >

Svojou jazdou zo strany na stranu podľa slov hovorkyne KR PZ v Žiline upútal pozornosť policajnej hliadky z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku, ktorá ho následne zastavila.

„Počas kontroly sa vodič podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,11 mg/l (2,31promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Policajti obvinenému mužovi obmedzili osobnú slobodu a zadržali vodičský preukaz,“ priblížila Kremeňová a ďalej dodala, že poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie už skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.

Alkohol Rojkov.jpg Foto: Facebook / Polícia SR – Žilinský kraj

Alkohol za volant nepatrí!

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Nielen z dôvodu, že ide o priestupok alebo trestný čin, ale najmä preto, že následky dopravných nehôd bývajú v mnohých prípadoch tragické.


Súvisiaci článok
Minulý týždeň odhalila polícia v ŽSK až 35 vodičov pod vplyvom alkoholu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť