Utorok 23. 04. 2024 10:49:44 | Meniny má Vojtech

AKTUÁLNA INFORMÁCIA: Oznam úplnej uzávierky Sasinkovej ulice od 19. septembra do 17. októbra

Mesto Žilina a Združenie pod Dubňom informujú o úplnej uzávierke miestnej komunikácie na Sasinkovej ulici v križovatke s ulicou Kysucká v termíne od 19. septembra do 17. októbra. Dôvodom úplnej uzávierky je realizácia prekládky inžinierskych sietí - vodovodu a kanalizácie, parovodu a elektrickej prípojky pre stavbu. TEXT a FOTO: Vladimír Miškovčík, hovorca mesta

Tlačová správa|19. september 2022|11:30:02


Súvisiaci článok
Diaľnica medzi Bratislavou a Košicami by mohla ušetriť viac ako hodinu
Čítajte viac >

Práce budú realizované za účelom preložky existujúceho kanalizačného potrubia v Žiline v podjazde na Kysuckej ulici, smer Bratislava. Súčasťou objektu je aj úprava existujúcich šachiet kanalizačných stôk a zberača, ktoré budú dotknuté zmenou nivelety na Kysuckej ulici, Sasinkovej ulici a na Ulici Pavla Országha Hviezdoslava.

Na úplnú uzávierku bude upozorňovať dočasné dopravné značenie. Jednosmerná ul. Sasinkova sa zobojsmerní v úseku od ul. Radlinského a taktiež bude zabezpečený vjazd a výjazd z priľahlých dvorov. Motoristov i chodcov prosíme o jeho rešpektovanie. Za diskomfort v čase konania stavebných prác sa mesto a zhotoviteľ prác ospravedlňujú.


Súvisiaci článok
V piatok večer rozsvietia žilinský Sirotár
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť