Streda 27. 03. 2024 02:37:33 | Meniny má Alena

Žiačka ZUŠ Rajec dosiahla mimoriadny úspech na dvadsiatom piatom ročníku celoslovenskej speváckej súťaže

Kysucké Nové Mesto tento rok hostilo už dvadsiaty piaty ročník celoslovenskej speváckej súťaže Vokálna jar. Žiačka štvrtého ročníka Základnej umeleckej školy Rajec, Kvetoslava Macková, sa vo svojej kategórii umiestnila v zlatom pásme a taktiež získala aj cenu poroty za mimoriadnu interpretáciu. Foto: Facebook / ZUŠ Rajec

Juliana Krčulová|9. jún 2022|12:57:54


Súvisiaci článok
Na Základnú umeleckú školu do Rajca dnes zavítala hudobná jar (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

V stredu 25. mája 2022 sa v Kysuckom Novom Meste uskutočnil už 25. ročník celoslovenskej speváckej súťaže s názvom Vokálna jar. Základnú umeleckú školu Rajec reprezentovala aj štvrtáčka Kvetoslava Macková zo speváckej triedy Kataríny Mackovej.

„Naša žiačka 4. ročníka Kvetoslava Macková zo speváckej triedy PaedDr. Kataríny Mackovej, PhD. dosiahla mimoriadny úspech. Vo svojej II. kategórií sa umiestnila v zlatom pásme, taktiež dostala cenu poroty za mimoriadnu interpretáciu celého súťažného repertoáru. Takýto kvalitný spevácky výkon podporila aj naša výborná klavírna korepetítorka Bc. Eva Rajtárová. K výbornému výkonu a oceneniam srdečne blahoželáme!“ uviedli pedagógovia zo ZUŠ Rajec vo svojom príspevku na sociálnej sieti.


Súvisiaci článok
Vodný svet v Krásne nad Kysucou čoskoro otvorí svoje brány širokej verejnosti (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť