Streda 01. 05. 2024 09:13:13

Vlci sú po roku opäť vo finále, Topoľčany vyprášili expresne rýchlo

Hokejisti Žiliny vyhrali vo štvrtom semifinále play off Tipos SHL na ľade HC Topoľčany 2:1 po predĺžení a postúpili do finále. V sérii hranej na štyri víťazstvá triumfovali hladko 4:0. FOTO: Vlci Žilina

TASR|31. marec 2022|20:13:05

HC Topoľčany - VLC Žilina 1:2 pp (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)

Góly: 27. Bečka (Bystričan , Kluka) - 4. Šmída (Safaralejev, Halama), 63. Macek (Sloboda). Rozhodovali: Výleta, Adamec - Vyšný, Hanko, vylúčení: 4:8 na 2 min, navyše Tomčák (Topoľčany) 10+10 min a Koyš (Žilina) 10 min za za nešportové správanie, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0.

VLCI: Škorvánek – Jansons, Petran, Macek, Halama, Tibenský – Nahálka, Drtina, Safaraleev, Šmida, Vybiral – Sloboda, Šidlík, Cíger, Markovič, Koyš – Rehák, Pišoja, Skladaný, Jakubík, Mikula.

Ohlasy po zápase

Obranca Marek Drtina: "Zápas sme začali výborne. Prvú tretinu sme mali výbornú, viedli sme 0:1, prehrávali sme ich. Potom sme však začali byť veľmi vylučovaní a počas oslabenia sme dostali gól. Oni dostali krídla a zrazu začali po ľade lietať. Začali nás aj tvrdšie dohrávať, faulovať, čo nás trošku vyhodilo z koncentrácie. Záver druhej tretiny tak bol z našej strany zlý. Ale v tretej tretine akoby sme sa zavreli do nejakej našej bubliny a začali znova hrať svoju hru. Súperovi išlo o všetko, Topoľčany nechceli dnes končiť, bolo to vidieť. Do dnešného zápasu dali maximum. Napokon to dospelo až do predĺženia, po ktorom sme boli šťastnejší my. Zaplať pánboh, že to vyšlo na štyri zápasy. Ale musím povedať, že Topoľčany boli výborný tím, hrali naozaj dobre. Boli to náročné zápasy. My sa teraz musíme dať čo najrýchlejšie dokopy a pripraviť sa na nášho ďalšieho súpera."


Súvisiaci článok
PODCAST SP 21. Hokejista Šimon Petráš: Trúfame si postúpiť aj cez baráž
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť