Sobota 05. 10. 2024 12:04:35 | Meniny má Viera

Jakub Dúbravík debutoval v extralige: „Bol som veľmi rád, že som mohol vybehnúť na ľad“

Jakub Dúbravík, mladý hokejista tímu DOXXbet Vlci Žilina, si užil svoje prvé striedania v slovenskej extralige naplno. V rozhovore pre klubový web opísal svoje nadšenie a radosť z debutu v najvyššej súťaži.

Juliana Krčulová|2. október 2024|16:00:03

Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Silvia Turcerová

Súvisiaci článok
Slovan narazil. Vlci Žilina sa nezľakli mocného súpera z Bratislavy a odnášajú si ďalšie vzácne body
Čítajte viac >

Odchovanec žilinského hokeja Jakub Dúbravík debutoval v extralige

Posledný zápas proti Slovanu bol pre jedného z hráčov tímu DOXXbet Vlci Žilina výnimočný, bol to jeho debut v najvyššej seniorskej súťaži. Jakub Dúbravík, útočník a odchovanec žilinského hokeja, ktorý oslávil sedemnáste narodeniny len na konci júla, si v závere zápasu pripísal svoje prvé minúty v extralige.

„Bol som veľmi rád, že som mohol vybehnúť na ľad, aj keď iba na dve striedania. Bol to však veľmi dôležitý zápas a pri takom stave bolo potrebné, aby sme získali tri body,“ vyjadril sa pre klubový web tímu DOXXbet Vlci Žilina mladý talent.

DSC_2908 1.jpg Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Silvia Turcerová

Na otázku kedy a od koho sa dozvedel, že bude figurovať v zostave proti Slovanu, odpovedal takto: „Dozvedel som sa to od generálneho manažéra Františka Skladaného v piatok po zápase juniorky. Už skôr sme sa spolu s ním aj trénerom Milanom Bartovičom rozprávali, že by som mal dostať príležitosť na nejaké zápasy v áčku, ale určite som to nebral ako istotu. Bral som to teda skôr ako potešenie, než prekvapenie,“ uviedol skromne útočník a odchovanec žilinského hokeja, a dodal: „Predsa len je tu v Žiline po dlhej dobe naspäť extraliga a veľa vecí sa za posledné roky zmenilo. Pred zápasom sa to snažím vnímať ako každý iný duel, zbytočne sa tým nestresujem. Bol to ale môj prvý extraligový zápas, navyše ešte aj doma, takže nejaká nervozita tam bola.“

Ako odpovedal talentovaný útočník tímu DOXXbet Vlci Žilina na otázky ohľadom toho, kedy si začal veriť, že ho tréner Milan Bartovič pošle na ľad alebo aké sú jeho ciele v tejto sezóne, si môžete prečítať na TOMTO ODKAZE.

Ďalší domáci zápas odohrajú Vlci proti Banskej Bystrici už v nedeľu 6. októbra o 17:00 hodine. Vstupenky si môžete zakúpite prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

Nezmeškajte však šancu vyhrať 2 lístky na nedeľný duel a zapojte sa do našej súťaže, ktorá prebieha do piatka 4. októbra do 12:00 hodiny.


Súvisiaci článok
Kysuce oslavujú: Slovenské mažoretky triumfovali v Kapskom Meste s kompletnou sadou medailí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť