Sobota 28. 09. 2024 17:11:16 | Meniny má Václav

Vlci si v Nitre získali rešpekt. Výkonom veľmi potrápili majstrovských Corgoňov

Ďalším súperom Vlkov Žilina počas nedele 22. septembra bola majstrovská Nitra. Išlo o veľkú extraligovú výzvu, no po tomto zápase viacerí vedia, že nováčika v najvyššej súťaži musia vnímať ako seriózneho a nebojácneho člena. Corgoni totiž viedli len o jediný gól. Rozhodol až záver.

Michal Szentivanyi|22. september 2024|20:37:00

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlkom sa otvára ďalšia kapitola. Vstúpia do nej s novými dresmi, tradičné farby sú späť
Čítajte viac >

HK Nitra - DOXXbet VLCI Žilina 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Góly: 32. Mezei (Cotton, Alger), 60. Gill (Jackson, Bajtek). Výlučení: 8:7 na 2 min. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Baluška, Krajčík – Gegáň, Hajnik, 3600 divákov (vypredané).

VLCI: Košarišťan – Tourigny, Gachulinec, Pobežal, Miller, Holenda, Dyakov – Kolenič, Jones, Dej – Lukosevicius, Šmida, Mucha – R. Varga, Walega, Fejes – Koyš, Galamboš, Mráz.

IMGL6552.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

Milan Bartovič, tréner Vlci Žilina: „Mohli sme vidieť perfektný hokej z oboch strán, divákom na tribúnach, aj pred obrazovkami sa musel páčiť. Hralo sa aktívne, dovolím si tvrdiť, že v play-off tempe, dohrávali sa súboje. Musím pochváliť hráčov za celých šesťdesiat minút, pretože pracovali tak, ako sme si povedali v kabíne. Trochu nás mrzia nepremenené šance, pretože sme si z Nitry mohli vziať minimálne jeden bod, ak nie tri. Zápas sa lámal v druhej tretine, keď sme nepremenili presilovku piatich proti trom.“

Tím Vlci Žilina čaká domáci extraligový zápas už v utorok 24. septembra 2024 o 17:30 hodine. Svorka sa v Niké aréne postaví tímu HK Spišská Nová Ves. Lístky na toto stretnutie si môžete kúpiť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Tím spod Dubňa podporí posila od severných susedov. Nechýbajú mu skúsenosti z extraligy a z Česka
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť