Sobota 07. 09. 2024 15:26:12 | Meniny má Marianna

Ak cestuješ s SAD Žilina, môžeš vyhrať zaujímavé ceny

Spoločnosť SAD Žilina opäť organizuje súťaž pre svojich cestujúcich o poukážky v hodnote 10€, 15€ a 20€ na nákup do kníhkupectva Martinus, ako odmenu za ich vernosť. Foto: SAD Žilina

Juliana Krčulová|8. marec 2022|07:37:23

„Súťaž o poukážky pozostáva z troch súťažných kôl. Priebeh súťaže sa bude odohrávať na sociálnych sieťach Facebook a Instagram spoločnosti SAD Žilina. Chceli by ste vedieť už teraz, čo obsahujú jednotlivé súťažné kolá? Nechajte sa prekvapiť!“ informuje Slovenská autobusová doprava Žilina a prezrádza, že si pre účastníkov pripravila kreatívne úlohy.

„Stačí, ak budete sledovať Facebook a Instagram profil spoločnosti SAD Žilina, kde nájdete súťažné príspevky. Vašou úlohou bude len správne odpovedať,“ ozrejmila spoločnosť na svojej internetovej stránke.

1028.jpg

Harmonogram publikovania súťažných príspevkov na sociálnych sieťach:

  • Prvé kolo súťaže– zapojiť sa môžete už od 7. marca do 11. marca 2022 na Facebooku, kde spoločnosť SAD Žilina odmení výhercu poukážkou v hodnote 15€ na nákup kníh v kníhkupectve Martinus.
  • Druhé kolo súťaže– bude prebiehať na Instagrame v termíne od 14. marca do 18. marca 2022, kde sa môžete usilovať vyhrať poukážku v hodnote 10€.
  • Tretie kolo súťaže– posledné kolo bude prebiehať od 21. marca do 25. marca 2022 na Facebooku, kde na vás bude čakať štedrá poukážka v hodnote 20€, ktorú môžete uplatniť na nákup nových kníh.

Súťažné príspevky nájdete na: Facebooku @sad.zilina a Instagrame sad_zilina

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť