Piatok 03. 05. 2024 15:54:00 | Meniny má Galina, Timea

Hasiči z Oškerdy bojujú o podporu: Dobročinnou výzvou môžu získať časomieru a potrebné vybavenie

Hasiči z Oškerdy majú šancu na zlepšenie svojich tréningov a súťaží vďaka projektu “Pošli dobro ďalej – hlasuj a vyhraj”. S podporou širokej verejnosti by mohli získať finančné prostriedky na novú časomieru a vybavenie, ktoré by výrazne prispelo k rozvoju miestneho hasičského športu a talentov mladých dobrovoľníkov. Každý hlas sa počíta a môže pomôcť hasičom z Oškerdy dosiahnuť ich cieľ.

Juliana Krčulová|5. apríl 2024|10:00:29

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Hasiči Oškerda

Súvisiaci článok
Dobrovoľníci z DHZ Oškerda pomáhali profesionálom: Pri požiari trávy sa nikto nezranil, úmyselné podpálenie nevylučujú
Čítajte viac >

Každý hlas sa počíta: Podporte hasičov z Oškerdy v súťaži

Hasiči z Oškerdy sa uchádzajú o vaše hlasy pre dobrú vec! So svojou dobročinnou výzvou sa zapojili do súťaže “Pošli dobro ďalej – hlasuj a vyhraj“, ktorej cieľom je pomôcť zaradeným neziskovým organizáciám či občianskym združeniam.

„Peniaze z tohto projektu by sme chceli použiť na zakúpenie časomiery a vybavenia pre hasičský šport na zlepšenie tréningov a úrovne súťaží, ktoré usporadúvame,“ priblížil našej redakcii veliteľ DHZ Oškerda, Milan Gazdik.

Časomiera a potrebné vybavenie sa pohybuje v sume okolo 3-tisíc eur, preto by ich víťazstvo v takejto súťaži veľmi potešilo. „Finančná čiastka, o ktorú sa uchádzame v tomto projekte, by nám pomohla v rozvíjaní našich výkonov. Princíp súťaže je veľmi jednoduchý, kto bude mať najviac hlasov, ten vyhrá, preto oceníme každý jeden hlas, ktorým nám verejnosť dopomôže k skvalitneniu nášho hasičského zboru, ako aj k rozvíjaniu talentov u našich mladých dobrovoľníkov,“ doplnil Gazdik.

HLASOVAŤ za dobročinnú výzvu DHZ Oškerda môžete aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Nočné cvičenie dalo hasičom z Oškerdy zabrať. Jeho téma bola veľmi aktuálna (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť