Nedeľa 15. 09. 2024 23:52:14 | Meniny má Jolana

Dopravná nehoda v Liptovskom Mikuláši: Vodič mal v krvi takmer dve promile alkoholu

V Liptovskom Mikuláši narazil opitý vodič do kovového oplotenia a múru budovy súkromnej spoločnosti. Policajti ho zadržali.

Juliana Krčulová|26. február 2024|16:46:31

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Vandali z Krásna nad Kysucou spôsobili škodu v tisíckach eur. Primátor mesta plánuje zavedenie ďalších kamier
Čítajte viac >

V nedeľu 25. februára okolo štvrtej hodiny ráno došlo na ceste prvej triedy číslo 18 v meste Liptovský Mikuláš k dopravnej nehode. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti priblížilo, že na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 23-ročný muž viedol osobné motorové vozidlo značky Suzuki po spomínanej ceste, pričom následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom mimo komunikáciu, kde prednou časťou vozidla narazil do kovového oplotenia a múru budovy súkromnej spoločnosti.

„Po dopravnej nehode sa 23-ročný vodič podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,95 mg/l, čo je v prepočte 1,98 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo,“ doplnili policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti s tým, že vodičovi bola obmedzená osobná sloboda a bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania potrebných procesných úkonov.


Súvisiaci článok
V opustenej budove v Čadci vypukol požiar: Hasiči prehľadali priestory a našli jednu osobu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť