Nedeľa 19. 05. 2024 14:46:33 | Meniny má Gertrúda

Tragická udalosť. Na Makove našli novorodenca bez známok života (AKTUALIZOVANÉ)

Včera 15. februára v poobedných hodinách prijali policajti zo Žilinského kraja oznámenie o náleze novorodenca bez známok života v obci Makov v okrese Čadca.

Radka Kostánová|16. február 2024|09:20:10

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj a Freepik.com

Súvisiaci článok
Chlapec z Ukrajiny prežíval peklo. Týral ho vlastný otec
Čítajte viac >

Žilinskí policajti včera 15. februára v poobedných hodinách prijali oznámenie o náleze novorodenca bez známok života v obci Makov. Ako priblížila krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková, na miesto sa okamžite dostavila hliadka Policajného zboru, ktorá nález potvrdila.

„Nevládne telo bolo bez známok života nájdené v žumpe, nachádzajúcej sa pri rodinnom dome. Miesto bolo ihneď policajtami zabezpečené," doplnila hovorkyňa.

Z dôvodu určenia presnej príčiny smrti novorodenca bola nariadená pitva. Ako Šefčíková dodala, vzhľadom na skutočnosť, že vo veci prebiehajú procesné úkony, nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie.

Aktualizácia 16. februára o 14:30 hodine:

Podľa televízie JOJ, ktorá sa prípadu venovala na svojej stránke noviny.sk., sa žena, ktorá mŕtve telíčko bábätka našla, so situáciou nevie zmieriť. Sused nálezkyne mŕtveho novorodenca sa pre televíziu JOJ vyjadril, že podľa všetkého malo ísť o chlapčeka. Ďalej priblížil, že žena išla dávať do žumpy tabletku a vtedy tam mŕtve dieťatko našla.


Súvisiaci článok
Polícia v Čadci opäť kontrolovala alkohol za volantom. Dvojica mužov z Nesluše nafúkala
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť