Piatok 26. 07. 2024 22:43:57 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Alkohol za volantom opäť úradoval. Dvaja opití vodiči spôsobili v jeden deň dve dopravné nehody

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, média informuje, že polícia na cestách v Žilinskom kraji opakovane eviduje vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Preto sa aj naďalej zameriavajú policajné hliadky na vykonávanie dychových skúšok u kontrolovaných vodičov.

Radka Kostánová|1. december 2023|12:52:25

Dopravná nehoda v Ružomberku. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na mimoriadnu uzáveru tunela Považský Chlmec na D3
Čítajte viac >

Gabriela Kremeňová, krajská policajná hovorkyňa, informuje, že v stredu 29. novembra krátko pred ôsmou hodinou večer na ceste III/2213, v okrese Ružomberok, v smere od obce Lisková do obce Turík prešiel vodič s vozidlom pri prejazde ľavotočivou zákrutou mimo vozovku vpravo, kde prednou časťou narazil do stromu.

„Po dopravnej nehode sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 0,79 mg/l, čo je v prepočte 1,65 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Po dopravnej nehode bol vodič prevezený na ošetrenie,“ doplnila Kremeňová.

DN Čadca.jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Hovorkyňa ďalej informuje, že v meste Čadca, v ten istý deň v čase okolo desiatej hodiny večer, došlo pri obchodnom centre k dopravnej nehode.

„Šetrením bolo zistené, že 24-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Mazda po parkovisku pri obchodnom centre. Následne prednou časťou narazil do ľavej časti budovy a zostal stáť. Vodič sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,37 mg/l, čo predstavuje 2,85 promile, alkoholu vo vydychovanom vzduchu. K zraneniu osôb pri dopravnej nehode nedošlo,“ uzatvorila hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na mimoriadnu uzáveru tunelov Svrčinovec a Poľana na D3
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť