Streda 18. 09. 2024 20:29:06 | Meniny má Eugénia

Úspešný tanečník zo Strednej zdravotníckej školy v Liptovskom Mikuláši zbiera majstrovské tituly

Oliver Šaláta, žiak 4. ročníka Strednej zdravotníckej školy v Liptovskom Mikuláši v odbore masér, sa už dvanásť rokov venuje aj tancu. Konkrétne pouličným štýlom – street dance.

Juliana Krčulová|15. november 2023|08:46:49

Zdroj: Facebook/Stredná zdravotnícka škola, Liptovský Mikuláš

Súvisiaci článok
Manželia z Liptovského Mikuláša sú svetovým unikátom. Obaja sa pýšia titulom majstra sveta
Čítajte viac >

„Mojou vášňou je už 12 rokov tanec. Konkrétne pouličné štýly - street dance. Od roku 2019 pôsobím v tanečnom klube Dance Galaxy ako lektor pouličného tanca. Som súčasťou tanečnej skupiny Off the Beat, s ktorou aktívne súťažíme a máme za sebou tituly: 2x majstri SR, 2x majstri ČR. V školskom roku 2023/2024 som získal podporu z grantového programu Žilinského samosprávneho kraja s názvom Talentovaná mládež,“ priblížil talentovaný študent Oliver s tým, že grant mu umožnil pokryť náklady spojené s cestovaním a súťažením na uvedených majstrovstvách a okrem toho mu poskytol aj prostriedky na materiálne vybavenie vo forme kostýmov.

Oliver-Salata-1.jpg Zdroj: Facebook/Stredná zdravotnícka škola, Liptovský Mikuláš

Na tohtoročných Majstrovstvách Slovenskej republiky sa umiestnil na 3. mieste: „Vďaka projektu Tanec je môj život mohla vzniknúť aj špeciálna hodina Street dancu pre triedu III.M, cieľom bolo priblížiť street dance štýly mojim spolužiakom. Ďakujem poskytovateľovi grantu Žilinskému samosprávnemu kraju za možnosť byť úspešnejší v mojej záľube a pani učiteľke Mgr. Ľubomíre Halkovej ako koordinátorke projektu, za ochotu pri príprave a realizácii projektu,“ dodal nadaný Oliver.


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Kto si musí dávať pozor na klamstvá a kto by mal prehodnotiť život?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť