Streda 18. 09. 2024 01:49:32 | Meniny má Eugénia

Do Múzea dopravy príde Mikuláš. Návštevníci sa môžu tešiť na jazdu historickým vlakom

Považské múzeum na svojej stránke informuje, že v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú malých aj veľkých na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Prídete?

Radka Kostánová|17. november 2023|08:00:04

Zdroj: pmza.sk

Súvisiaci článok
Obec Sklabiňa pozýva na vianočné trhy. Mikuláš s pomocníkmi prejde obcou na koči
Čítajte viac >

Mikuláš v Múzeu dopravy sa uskutočňuje iba raz do roka. Nezmeškajte toto podujatie na začiatku decembra. Považské múzeum informuje, že záujemcovia sa môžu tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach.

Historický vozeň M131.1443 zvaný Hurvínek a vozeň M 152.0160 vyrazia zo železničnej stanice v Žiline o 15:25 hodine. V cene spiatočného lístka, ktorý si môžete kúpiť v sume 7 eur, je aj prehliadka Múzea dopravy a stretnutie s Mikulášom, anjelom a čertom.

„Tí budú na návštevníkov čakať už od 15.30. Stretnúť s nimi sa tak môžu aj deti, ktoré nebudú cestovať vlakom. Mimoriadny historický vlak príde do Rajeckých Teplíc o 16.10 a späť do Žiliny pôjde o 17.45. Cestujúci tak budú mať dostatok času na prehliadku expozície a mikulášsky program. Rodičia môžu svojim ratolestiam vopred objednať balíček v sume 5 alebo 10 eur, ktorý im Mikuláš odovzdá priamo v múzeu,“ doplnili organizátori.

Pozor, počet lístkov aj balíčkov je obmedzený, preto je nutné zaobstarať si ich online vopred do pondelka 27. novembra 2023. Nebude možné kúpiť ich vo vlaku či v múzeu. Viac informácií sa dozviete na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Veľký prehľad: Kde všade sa uskutočnia Vianočné trhy v Žilinskom kraji? (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť