Sobota 07. 09. 2024 18:24:26 | Meniny má Marianna

Žilinská samospráva prichádza s novým portálom na zvýšenie participácie občanov na dianí v meste

Žilinská samospráva informuje, že pripravila novú webovú stránku, ktorá je navrhnutá tak, aby občanom poskytla všetky dôležité informácie o projektoch realizovaných v meste Žilina na jednom mieste. FOTO: www.coplanuje.zilina.sk

Radka Kostánová|12. september 2023|14:45:18


Súvisiaci článok
V Žiline pribúdajú informačné panely na zastávkach MHD. Dopravný podnik ich počas septembra osadí 50
Čítajte viac >

Ako informuje Dominika Priečková z referátu mediálnej komunikácie a propagácie mesta Žilina, žilinská samospráva pripravila nový projekt s názvom “Čo plánuje Žilina?“ Ide o informatívny portál, na ktorom sa občania dozvedia, čo sa v Žiline aktuálne rekonštruuje, plánuje, modernizuje a revitalizuje.

Na jednom mieste si tak môžu občania pozrieť zoznam všetkých investičných aktivít, ktoré mesto realizuje. Vďaka tomu budú stále v obraze.

projekty.png

„Hlavným zámerom novej webovej stránky je poskytnúť občanom prehľadné informácie o projektoch, ktoré sa v Žiline a v jednotlivých mestských častiach realizujú, plánujú realizovať alebo sa už zrealizovali. Občania majú k dispozícii komplexný prehľad o projektoch, ich cieľoch, hodnote, financovaní, aktuálnom stave. V závislosti od projektu je k nahliadnutiu aj fotogaléria, kde je projekt zdokumentovaný pred, počas a po realizácii,“ doplnila Dominika Priečková z referátu mediálnej komunikácie a propagácie mesta Žilina.

Webový portál môžete navštíviť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Žilinská veterina mala opäť plné ruky práce. Lekár priviedol na svet psiu „Snehulienku a sedem trpaslíkov“ (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť