Štvrtok 19. 09. 2024 19:06:03 | Meniny má Konštantín

23-ročný vodič nafúkal vo večerných hodinách viac ako jedno promile

23-ročný muž z obce Svrčinovec čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|19. august 2023|10:15:22

Ako uviedla hovorkyňa, poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 23-ročného muža z obce Svrčinovec.

„Tento mal dňa 11.08.2023 vo večerných hodinách viesť po miestnej komunikácii v obci Čierne motocykel značky JAWA. Policajnou hliadkou bol zastavený a kontrolovaný. Policajti vykonali následne u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,60 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,25 promile,“ priblížila prípad.

Mladému 23-ročnému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Hovorkyňa prípad uzatvorila s tým, že poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.


Súvisiaci článok
Odkiaľ utekal, z blázinca? V obci prekročil rýchlosť takmer o stovku a bude pykať!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť