Štvrtok 25. 04. 2024 18:01:27 | Meniny má Marek

32-ročná motorkárka sa zrazila s oproti idúcim Volvom. Z miesta nehody ju letecky previezli do nemocnice

V piatok 2. júna došlo v podvečerných hodinách na ceste prvej triedy číslo 10 v katastrálnom území obce Kolárovice, v okrese Bytča, k vážnej dopravnej nehode. 32-ročná vodička motocykla značky Honda prešla do protismeru, kde došlo k stretu s oproti idúcim osobným motorovým vozidlom. Žena bola z miesta nehody letecky prevezená do nemocnice. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|3. jún 2023|12:05:01


Súvisiaci článok
Policajti zo Žilinského kraja zastavili počas akcie Víkend až 73 vodičov, ktorí nepoužívali bezpečnostné pásy
Čítajte viac >

V piatok 2. júna došlo v podvečerných hodinách na ceste prvej triedy číslo 10 v katastrálnom území obce Kolárovice, v okrese Bytča, k vážnej dopravnej nehode.

Vodička motocykla značky Honda, jazdiaca v smere od Bytče na Makov, mala podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzany Šefčíkovej, prejsť z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde došlo k stretu s oproti idúcim osobným motorovým vozidlom značky Volvo.

„32-ročná žena bola z miesta letecky prevezená do nemocnice. Alkohol u vodiča vozidla vykonaný dychovou skúškou s negatívnym výsledkom. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzana Šefčíková.

3.jpg Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

4.jpg Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

PREDCHÁDZAJME TRAGÉDIÁM NA CESTÁCH

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Vyhasol ďalší mladý život. Dvadsaťpäťročný mladík šoféroval bez ochrannej prilby
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť