Štvrtok 28. 03. 2024 14:53:57 | Meniny má Soňa

Uplynulý víkend nepriniesol pre žilinské futbalové reprezentantky priaznivé výsledky

Akadémia MŠK Žilina na sociálnej sieti informovala o nevydarenom víkende pre žilinské Šošonky. Žilinské reprezentantky do 19 rokov stratili zápas so Slovanom Bratislava po zmene strán a prehrali 0:5. Šošonky do 15 rokov v súboji s belasými zaknihovali iba druhú prehru v sezóne v pomere 0:3. Foto: Facebook / Akadémia MŠK Žilina

Juliana Krčulová|24. máj 2023|15:30:22


Súvisiaci článok
Aneta Tichá potvrdila v Prahe post aktuálne najlepšej amatérskej bikinifitnessky sveta
Čítajte viac >

Uplynulý víkend nepriniesol pre žilinské futbalové reprezentantky priaznivé výsledky. Akadémia MŠK Žilina na sociálnej sieti informovala o nevydarenom víkende pre žilinské Šošonky. Žilinské reprezentantky do 19 rokov stratili zápas so Slovanom Bratislava po zmene strán a prehrali 0:5. Šošonky do 15 rokov v súboji s belasými zaknihovali iba druhú prehru v sezóne v pomere 0:3.

„Opäť zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme hrali dobre, vyvíjali sme na súpera tlak a vytvárali sme si nebezpečné situácie pred bránou súpera. V úvode druhého polčasu sme nastúpili so slabšou koncentráciou a po našich chybách v rozohrávke sme súpera posadili na koňa,” uviedol tréner WU19 Peter Krištín.

„V prvom polčase sme vôbec nehrali dobre. Chýbal nám pohyb, presnosť a drzosť pobiť sa o loptu. Prehrávali sme súboje a po našom nedôraze v obrane sme dostali dva góly. Druhý polčas už bol o niečo lepší, upokojili sme sa a spresnili kombinácie. Keď sa zdalo, že by sme mohli zápas zdramatizovať, dostali sme gól z penalty,” zhodnotil tréner WU15 Jaroslav Trnka.


Súvisiaci článok
Naturálny kulturista Jakub Jankovič si z European Powerfit Natural Cup Bratislava odniesol zlato
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť