Streda 24. 04. 2024 07:31:47 | Meniny má Juraj

Pri dopravnej nehode v obci Huty utrpel 75-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol

Dnes 26. septembra 2022 predpoludním došlo na ceste druhej triedy číslo 584 v obci Huty, okres Liptovský Mikuláš k tragickej dopravnej nehode. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|26. september 2022|19:00:02


Súvisiaci článok
Zlodeja bicykla zachytila kamera, majiteľ ponúka finančnú odmenu za jeho stotožnenie (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Na základe doteraz vykonaného policajného vyšetrovania bolo podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej zistené, že sedemdesiatpäťročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda v smere od obce Zuberec, okres Tvrdošín do Liptovského Mikuláša.

307947759_1323966741767052_5331737217455509392_n.jpg

„Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim motorovým vozidlom značky Fiat Ducato, ktoré viedol tridsaťštyriročný muž. Pri dopravnej nehode utrpel 75-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Jedna spolujazdkyňa bola po dopravnej nehode prevezená do nemocnice. Alkohol u 34-ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva,“ informovala hovorkyňa a dodala, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Predchádzajme tragédiám na cestách!

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Čadčan si sadol za volant s takmer tromi promile aj napriek uloženému zákazu. Trest ho neminie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť