Piatok 19. 04. 2024 07:45:58 | Meniny má Jela

Dolnokubínsky hokej je v slzách: Pri včerajšej nehode zomrel bývalý hráč

Slovenský hokej zasiahla mimoriadne smutná správa. V stredu popoludní zomrel pri dopravnej nehode v Kraľovanoch bývalý útočník, 22-ročný Richard Had. FOTO: MHK Dolný Kubín

D U|23. jún 2022|18:44:42

„Richard, odpočívaj v pokoji, úprimnú sústrasť celej rodine,“ uverejnil na svojom Facebooku MHK Dolný Kubín.

Richard bol na ceste v smere od Martina do Kraľovian, keď svojím autom prešiel do protismeru. Čo bolo príčinou, zatiaľ jasné nie je, no bývalého mladého hokejistu nehoda stála život. „V stredu 22. júna okolo 13.30 hodiny došlo na ceste prvej triedy č. 18 v katastri obce Kraľovany, okres Dolný Kubín k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 22- ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen v smere od Martina na Kraľovany. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom Mercedes-Benz s návesom, ktoré viedol v smere od Ružomberka 46 ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 22 ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Alkohol u vodiča nákladného vozidla vykonanou dychovou skúškou zistený nebol,“ uviedol Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina.

Dolnokubínsky rodák Richard Had hral v minulosti za svoje rodné mesto, pár rokov aj v tretej najvyššej slovenskej súťaži.


Súvisiaci článok
Pri dopravnej nehode v Kraľovanoch zomrel mladý muž
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť