Pondelok 25. 03. 2024 16:17:49 | Meniny má Marián

Príďte zažiť zábavu aj dobrodružstvo na Christiland fest

Turčianska obec Sklené bude počas prvého júlového týždňa dejiskom stretnutia kresťanských rodín. FOTO: christiland.kjk.sk

D U|23. jún 2022|08:16:27

Po dlhšej pauze je tu opäť Christiland fest. Tentoraz je program pripravený aj pre ukrajinské rodiny. Vo Facebookovej skupine Ukrajinci v Turci uverejnila pozvánku Kika Mundierová:

„Zažijete tam veľa zábavy a dobrodružstiev. Taktiež budete mať možnosť kúpiť si dobré jedlo a nápoje. Vstup pre deti je zdarma. A pri hlavnej bráne vás bude čakať Liza, ktorá tiež pochádza z Ukrajiny. Rada vám všetko ukáže a vo všetkom pomôže. A ja vás budem čakať na železničnej stanici v Martine 1. - 3. 7. 2022.“

IMG_1616.jpg

Víkend plný aktivít sľubuje dobrodružstvo, aj veľa zábavy. „Christiland je príležitosťou prežiť nový rozmer kresťanského rodinného života v priateľskom prostredí. Je to priestor, v ktorom sa novými prostriedkami a metódami spája zábava – rodina – formácia do jedného celku. Čas investovaný do budovania rodiny. Nezabudnuteľné momenty a chvíle sa stávajú bodom odrazu v živote detí, ale aj rodičov,“ uvádza na svojom webe Christiland fest.

Rodina je základnou štruktúrou spoločnosti, a preto sa projekt Christiland zameriava práve na túto oblasť. „Vytvoriť priestor pre nové impulzy, ktoré chcú napomôcť k zjednoteniu rodiny. Christiland je svetom nespútanej kreativity. Deti majú možnosť navštíviť rôzne miesta zábavy a formácie (ako kreatívny stan, balónový stan, adrenalínový stan, hudobný stan…). Špeciálny priestor dostáva rozprávkový les, kde deti prechádzajú rôznymi stanoviskami. Aj rodičia si prídu na svoje. V priestoroch Christilandu sú k dispozícii rôzne atrakcie (nafukovacia šmýkačka, hrad, vodný futbal a basketbal, možnosť zajazdiť si na štvorkolkách, zastrieľať si zo vzduchovky). Rodiny majú možnosť ubytovania v indiánskych stanoch. Atmosféra, ktorou dýcha projekt Christiland, ponúka deťom aj rodičom jedinečnú skúsenosť, pri ktorej je zasiahnuté srdce a zapojených všetkých päť zmyslov človeka,“ dodáva Christiland fest.

IMG_1617.jpg

Odchod vlakov je (поїзди відправляються):

Piatok (п'ятниця) - 11:28, Sobota (субота) - 9:28, Nedeľa (неділя) - 9:28

Запрошуємо родини з дітьми(від 3 до 12 років+-) на Christiland fest, який відбудеться з 1. 7. 22 - 3. 7. 22 с.Склене. Там буде багато атракціонів та забав для дітей. На фестивалі можна купити їжу та напої або принести з собою. Вхід для дітей безкоштовний, біля нього на вас буде чекати дівчинка з України- Ліза, яка зустріне вас і проведе. А я буду чекати на вас біля вокзалу в Мартині. Мене звати Кристина.Коли прийти написано вище.


Súvisiaci článok
Na festivale Východná vystúpia zahraničné kolektívy z piatich krajín
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť