Streda 24. 04. 2024 17:21:43 | Meniny má Juraj

Týždenný horoskop: Čo vám prinesie tento májový týždeň?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|22. máj 2023|07:05:30


Súvisiaci článok
Horoskop na máj: Jedno znamenie môže stretnúť lásku, iné môže zažiť povýšenie
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana by mal tento týždeň zostať vytrvalý. Iba ak zostane vytrvalý a pôjde si pevne za svojimi snami, tak sa dostane do úspešného konca a všetko sa mu podarí. Pokiaľ sa objavia prekážky, mal by veriť tomu, že ich zvládne prekonať.

Býk

Býk nebude mať šťastný týždeň v oblasti zdravia. Nepriaznivé počasie sa podpíše na jeho zdraví a môže ho potrápiť chrípka. Nemal by zabúdať na pravidelné dávky vitamínov. Keď zapracuje na ovocí a zelenine, mal by byť rýchlo fit.

Blíženci

Tento týždeň dodá Blížencovi potrebnú energiu a radosť do života. Hviezdy budú naklonené na jeho strane, preto by si mal naplno vychutnať každý deň. Nič zlé sa mu nestane, nezapletie sa do žiadnej hádky a s partnerom si budú prejavovať lásku.

Rak

Rak bude mať od pondelka veľa nových nápadov a inšpirácií. Mal by ich predostrieť svojim nadriadeným, aby vedeli, že v ňom majú skrytý dar. Možno sa mu bude dariť práve v oblasti kariéry, preto by nemal zaspať na vavrínoch a svoje nápady aj zrealizovať.

Lev

Lev bude mať taktiež šťastný týždeň. Svojím šťastím nakazí aj okolie, preto sa môže tešiť na úspešné dni, počas ktorých sa neodohrá žiadna nehoda, či konflikt. Ak si bude chcieť vybiť dodatočnú energiu, môže využiť hodiny boxu alebo power jogy.

Panna

Človeku v znamení Panny sa bude dariť v oblasti práce. Čo sa týka povinností, všetkým bude rozumieť a cítiť sa ako ryba vo vode. Vďaka tomu ich urobí predčasne a zostane mu čas na to, aby sa venoval svojej rodine. Už dlho to nerobil, preto by si to mal vychutnať.

businesspeople-lunch-break-eating-pizza.jpg

Váhy

Pravdepodobnosť toho, že sa človeku v znamení Váhy tento týždeň niečo vydarí podľa plánov, nie je extra vysoká. Avšak, ak sa bude snažiť, všetko vyjde dokonalo a dokonca sa bude dať povedať, že zažije týždeň nad svoje očakávania. Koniec dobrý, všetko dobré.

Škorpión

Škorpión by sa mal v nasledujúcich dňoch zamyslieť nad tým, kam smeruje jeho život. Pokiaľ sa mu nedarí napĺňať jeho životný cieľ, mal by pouvažovať nad zmenou. Možno nie je nevyhnutná, ale veľmi potrebná. Mal by sa pripraviť.

Strelec

Strelec bude od začiatku týždňa pociťovať stres. Nemal by však dovoliť, aby ho vyviedol z miery a zneistil. Vďaka tomu, že ukáže svoju silu a bojovnosť, si môže nájsť životnú lásku. Možno ju bude mať tie dni priamo pred sebou, preto by mal mať oči otvorené.

Kozorožec

Kozorožec by mal tento týždeň venovať sebe a rozmaznávaniu. V poslednom čase bolo všetko dôležitejšie, než jeho vlastné šťastie. Dobre urobí, ak si splní len najdôležitejšie povinnosti a potom sa bude rýchlo ponáhľať za oddychom a koníčkami.

Vodnár

Vodnár bude mať náročný týždeň, pretože bude robiť ako za dvoch, no výsledok bude stále ten istý. Možno príde o človeka, s ktorým zdieľal pracovné úspechy aj neúspechy, no nemal by dlho smútiť. Otvoria sa mu dvere ku novej príležitosti, ktorá ho poteší.

Ryby

Človek v znamení Ryby by sa nemal ľutovať. Hoci nemá v živote všetko, ku šťastnému životu mu to stačí, a to by si mal uvedomiť. Keď sa bude neustále sťažovať, nikdy z bludného kruhu nevykročí. Ľutovanie ešte šťastie nikomu neprinieslo.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť