Piatok 19. 04. 2024 09:34:48 | Meniny má Jela

Druhý ročník cyklistického podujatia Neslušským chotárom sa uskutoční koncom júla

V poradí už druhý ročník cyklistického podujatia Neslušským chotárom na dolných Kysuciach v pohorí Javorníkov sa uskutoční v sobotu 22. júla. Organizátori trasu pretekov plánujú tak, aby si jazdci mohli vychutnať tie najkrajšie výhľady na okolitú krajinu a turistami vyhľadávané miesta. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|27. máj 2023|13:15:11


Súvisiaci článok
Nela Lopušanová je jednou zo siedmich finalistiek ocenenia Hráčka sezóny podľa IIHF
Čítajte viac >

Organizátori v poradí už druhého ročníka cyklistického podujatia Neslušským chotárom na oficiálnom webe informovali, že tohtoročnú trasu plánujú tak, aby si jazdci mohli vychutnať tie najkrajšie výhľady na okolitú krajinu a turistami vyhľadávané miesta.

„Nachádza sa tu až 22 osád-kopaníc a viacerými sa bude prechádzať. Čakajú na vás tri dĺžky tratí a veľa kategórií. Už si len vybrať tú správnu. Najkrajšie to bude samozrejme na dlhej 60 km trati, ale tá nie je veru pre každého, tú odporúčame skôr viac trénovaným cyklistom. Tešíme sa na vás a aj na vaše ratolesti, pre ktoré pripravujeme detský pretek, a ak pandemická situácia dovolí, tak aj rôzne atrakcie v rámci možností usporiadateľa,“ uviedli organizátori.

Na podujatie pripravujú taktiež pestrý kultúrny program. Účastníkov príde zabaviť skupina Museum Party Band MADE IN ČESKOSLOVENSKO, pre deti budú k dispozícii nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár a tiež jazda na koni.

Cyklistické podujatie Neslušským chotárom sa uskutoční v sobotu 22. júla.


Súvisiaci článok
Talentovaný judista Samuel Kotrč je vicemajstrom Slovenska na rok 2023 (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť